Grote of kleine boodschap?

GEBERIT AQUACLEAN.
DE DOUCHE WC.

Ontdek het principe van de douche-wcMaak kans op een hotelovernachting

Geberit AquaClean,

de douche-wc die zalig zit.

De Geberit AquaClean douche-wc voldoet aan ieders behoefte: grote of kleine boodschap, met een druk op de knop geniet u dankzij de zachte reiniging met water de hele dag van een fris en zuiver gevoel.

Ontdek de voordelen

Geberit Aquaclean

Een ongeëvenaard gevoel van frisheid

Zich wassen met water of een douche nemen is een vanzelfsprekend onderdeel van het dagelijks leven. U wast uw handen of gezicht toch ook met water? Waarom dan niet uw intieme delen? Want laten we eerlijk zijn, voelt u zich echt proper na het gebruik van toiletpapier?

De douche-wc’s van Geberit combineren op slimme wijze de functionaliteit van een wc en een bidet. Na het toiletgebruik kan u comfortabel blijven zitten en met een druk op de knop genieten van een gevoel van volmaakte frisheid en hygiëne. Daar komt nog bij dat de AquaClean douche-wc’s van Geberit dankzij hun perfecte combinatie van technologie en design niet meer ruimte in beslag nemen dan klassieke wc’s.

Reinigen met water? Doe de test.

Wilt u zelf het effect van de Geberit AquaClean douche-wc ervaren? Doe dan mee met de wedstrijd en maak kans op 1 van de 20 Dream-arrangementen (overnachting + welness + fitness + badlinnen + ontbijt) in hotel Waer Waters (Groot-Bijgaarden). 

Doe mee en win een hotelovernachting bij Waer Waters

Modellen en adviesprijzen

AQUACLEAN MERA

Adviesverkoopprijs vanaf € 3.682 excl. btw

naar productdetails

AQUACLEAN SELA

Adviesverkoopprijs vanaf € 2.451 excl. btw

naar productdetails

AQUACLEAN TUMA

Adviesverkoopprijs vanaf € 1.333 excl. btw

naar productdetails

GA LANGS BIJ UW VERDELER

Overtuig uzelf van het zalige effect van een intieme reiniging met water. Ga langs bij een groothandel in sanitair in uw buurt voor advies of een test.

Vind een verdeler in uw buurt

Win een overnachting bij Waer Waters

Zin om er even helemaal tussenuit te zijn? Waer Waters **** hotel in Groot-Bijgaarden, vlak bij bruisend Brussel, verwent u met een ongeëvenaarde en rustgevende totaalbeleving. Geniet van de eindeloze combinaties aan wellness, beauty, workout en gastronomie. En droom ’s nachts weg in een stijlvol ingerichte kamer, uitgerust met een Geberit AquaClean Tuma Comfort douche-wc. Het toppunt van luxe!

Doe mee en laat u verwennen

Wie er nog nooit eentje zelf heeft geprobeerd, kan moeilijk begrijpen wat er zo bijzonder is aan een douche-wc. Daarom biedt Geberit u de kans om de AquaClean Tuma Comfort in de beste omstandigheden te testen. Doe mee met de wedstrijd en maak kans op 1 van de 20 Dream-arrangementen (overnachting + welness + fitness + badlinnen + ontbijt) in Waer Waters (Groot-Bijgaarden). Uw kamer is voorzien van een Geberit AquaClean Tuma Comfort douche-wc die al uw verwachtingen op het gebied van comfort en hygiëne belooft te overtreffen. Klaar om u te laten verwennen, lekker te eten, heerlijk te slapen en… te genieten van een onberispelijke toiletervaring? 

Ik wil graag kans maken op een luxe hotelovernachting!

Beluister de radiospot

Geberit gelooft in duurzaam ondernemen en steunt Go Forest, een partnerorganisatie van CO2logic die individuen en bedrijven wil inspireren en motiveren om toekomstgericht te handelen. Samen met Go Forest heeft Geberit dit jaar al 2 hectare bomen geplant. 
Wil jij ook bijdragen aan een groene wereld? Surf dan naar https://www.goforest.be/nl/particulieren en laat Go Forest voor jou bomen planten!